• 01

    Lapisan ndhuwur

    Pilihan saka macem-macem bahan lapisan ndhuwur kayata bolong, jersey, beludru, suede, microfiber, wool.
  • 02

    Lapisan dhasar

    Bisa ngatur kanggo kabutuhan kayata EVA, umpluk pu, ETPU, umpluk memori, daur ulang utawa biobased PU.
  • 03

    Dhukungan Arch

    Macem-macem bahan inti kaya TPU, PP, PA, PP, EVA, Cork, Karbon.
  • 04

    Lapisan dhasar

    Bahan dasar sing beda kaya EVA, PU, ​​PORON
    Biobased Foam, Supercritical Foam.
ICON_1

Portofolio Wide Insole

  • +

    Situs Produksi: China, Vietnam Selatan, Vietnam Utara, Indonesia

  • +

    17 taun pengalaman manufaktur insole

  • +

    Insoles dikirim menyang luwih saka 150 negara

  • yuta+

    Kapasitas produksi taunan 100 yuta pasang

Apa Pilih Kita

  • Kualitas Dijamin

    Kita bangga ngirim produk/layanan sing paling dhuwur sing cocog karo standar sing paling dhuwur, dilengkapi laboratorium ing omah kanggo mesthekake yen insoles awet, nyaman, lan cocog kanggo tujuan.
  • Rega Kompetitif

    We offer rega competitive tanpa kompromi ing kualitas.Proses manufaktur sing efisien ngidini kita nyedhiyakake solusi sing larang regane kanggo para pelanggan.
  • Praktek Lestari

    Kita setya marang praktik kelestarian lan ramah lingkungan.Pabrik kita ngetutake proses produksi sing ramah lingkungan, kayata nggunakake bahan sing bisa didaur ulang, nyuda sampah, lan nyuda konsumsi energi.Kita usaha kanggo nyilikake jejak karbon lan kontribusi kanggo masa depan sing luwih ijo.

Kabar Kita

  • 微信图片_20231018153537

    Foamwell Cemlorot ing FaW TOKYO -FASHION WORLD TOKYO

    Foamwell, pemasok utama insoles kekuatan, bubar melu ing misuwur The FaW TOKYO -FASHION WORLD TOKYO, dianakaké ing Oktober 10 lan 12.Acara sing dihormati iki nyedhiyakake platform sing luar biasa kanggo Foamwell kanggo nampilake produk mutakhir lan melu karo profesional industri ...

  • warta-1

    Revolutionizing Comfort: Ngumumake Bahan Anyar Foamwell SCF Activ10

    Foamwell, pimpinan industri ing teknologi insole, seneng ngenalake materi terobosan paling anyar: SCF Activ10.Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman nggawe insoles sing inovatif lan nyaman, Foamwell terus nyurung wates kenyamanan alas kaki.The...

  • warta

    Foamwell Bakal Ketemu Sampeyan ing Faw Tokyo- Fashion World Tokyo

    Foamwell Bakal Ketemu Sampeyan ing FaW TOKYO FASHION WORLD TOKYO FaW TOKYO -FASHION WORLD TOKYO minangka acara utama ing Jepang.Pameran busana sing paling diantisipasi iki nggabungake desainer, pabrikan, pembeli, lan penggemar fashion sing misuwur saka ...

  • warta_1

    Foamwell ing The Material Show 2023

    The Material Show nyambungake pemasok bahan lan komponen saka sak ndonya langsung menyang pabrikan sandhangan lan alas kaki.

  • warta_img

    Bahan Apa Sing Biasa Digunakake ing Insole Manufaktur kanggo Kenyamanan Maksimal?

    Apa sampeyan kepingin weruh apa bahan sing digunakake ing manufaktur insole kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan dhukungan sing optimal?Ngerteni macem-macem bahan sing nyumbang kanggo bantalan insoles, stabilitas, lan kepuasan sakabèhé bisa mbantu ...

  • Wolverine
  • index_img
  • ALTRA
  • Balenciaga-Logo-2013
  • Bates_Footwear_Logo
  • bos-logo
  • logo callaway
  • ck
  • Dr.martens
  • hoka_one_one___logo
  • logo pamburu
  • Hush kirik.
  • KEDS
  • Lacoste-Logo
  • lloyd-logo
  • Logo-Merrel
  • mbt_logo_footwear_1
  • rockport
  • SAFETY_JOGGER
  • saucony-logo
  • Sperry_OfficialLogo-copy
  • Tommy-Hilfiger-Logo