• 01

    Lapisan luhur

    Pilihan rupa bahan lapisan luhur sapertos bolong, jersey, buludru, suede, microfiber, wol.
  • 02

    Lapisan Dasar

    Bisa ngaropéa ka kabutuhan Anjeun kayaning EVA, pu busa, ETPU, busa memori, didaur atawa biobased PU.
  • 03

    Rojongan Arch

    Rupa-rupa bahan inti sapertos TPU, PP, PA, PP, EVA, Cork, Karbon.
  • 04

    Lapisan Dasar

    Bahan dasar anu béda sapertos EVA, PU, ​​PORON
    Biobased Foam, Supercritical Foam.
ICON_1

Portopolio Lega tina Insole

  • +

    Situs Produksi: Cina, Vietnam Kidul, Vietnam Kalér, Indonésia

  • +

    17 taun Pangalaman manufaktur insole

  • +

    Insoles dikirimkeun ka langkung ti 150 nagara

  • juta +

    Kapasitas produksi taunan 100 juta pasang

Naha Milih Kami

  • Kualitas Dijamin

    Kami bangga dina nganteurkeun produk / jasa kualitas luhur anu nyumponan standar anu paling luhur, dilengkepan ogé laboratorium in-house pikeun mastikeun yén insoles kami awét, nyaman, sareng pas pikeun tujuan.
  • Harga kalapa

    Kami nawiskeun harga anu kompetitif tanpa kompromi kana kualitas.Prosés manufaktur efisien kami ngamungkinkeun urang nyadiakeun solusi ongkos-éféktif ka konsumén urang.
  • Praktek Sustainable

    Kami komitmen kana kelestarian sareng prakték ramah lingkungan.Pabrik kami nuturkeun prosés produksi anu ramah lingkungan, sapertos ngamangpaatkeun bahan anu tiasa didaur ulang, ngaminimalkeun runtah, sareng ngirangan konsumsi énergi.Urang narékahan pikeun ngaleutikan tapak suku karbon urang jeung nyumbang kana kahareup greener.

Warta Urang

  • 微信图片_20231018153537

    Foamwell bersinar di FaW TOKYO -FASHION WORLD TOKYO

    Foamwell, hiji supplier ngarah tina insoles kakuatan, nembe milu dina renowned The FaW TOKYO -FASHION WORLD TOKYO, dilaksanakeun dina 10 Oktober jeung 12.Acara anu terhormat ieu nyayogikeun platform anu luar biasa pikeun Foamwell pikeun nampilkeun produk mutakhirna sareng terlibat sareng profesional industri ...

  • warta-1

    Revolutionizing kanyamanan: Unveiling Bahan Anyar Foamwell SCF Activ10

    Foamwell, pamimpin industri dina téknologi insole, bungah pikeun ngenalkeun bahan terobosan panganyarna: SCF Activ10.Kalawan leuwih ti dasawarsa pangalaman dina crafting insoles inovatif tur nyaman, Foamwell terus nyorong wates kanyamanan footwear.The...

  • warta

    Foamwell Bakal Papanggih Anjeun di Faw Tokyo- Fashion World Tokyo

    Foamwell Bakal Tepang sareng Anjeun di FaW TOKYO FASHION WORLD TOKYO FaW TOKYO -FASHION WORLD TOKYO mangrupikeun acara utama di Jepang.Pertunjukan busana anu diantisipasi pisan ieu ngahijikeun désainer, produsén, pembeli, sareng peminat busana ti ...

  • warta_1

    Foamwell di The Material Show 2023

    The Material Show nyambungkeun bahan sareng komponén suppliers ti sakumna dunya langsung ka apparel and footwear manufacturers.It ngahimpun ngical paralatan, pembeli sareng profésional industri pikeun ngarasakeun pasar bahan utama urang sareng kasempetan jejaring anu dibarengan.

  • news_img

    Bahan mana anu biasa dianggo dina manufaktur insoles pikeun kanyamanan maksimal?

    Naha anjeun kantos panginten bahan naon anu dianggo dina manufaktur insoles pikeun nyayogikeun kanyamanan sareng dukungan anu optimal?Ngarti kana bahan anu béda anu nyumbang kana bantalan insoles, stabilitas, sareng kapuasan sadayana tiasa ngabantosan ...

  • Wolverine
  • index_img
  • ALTRA
  • Balenciaga-Logo-2013
  • Bates_Footwear_Logo
  • boss-logo
  • callaway-logo
  • ck
  • dr.martens
  • hoka_hiji_hiji___logo
  • logo hunter
  • Hush puppies.
  • KEDS
  • Lacoste-Logo
  • lloyd-logo
  • Logo-Merrel
  • mbt_logo_sapatu_1
  • rockport
  • SAFETY_JOGGER
  • saucony-logo
  • Sperry_OfficialLogo-copy
  • Tommy-Hilfiger-Logo